Muotitalo Petriina Oy


Vaatekaupan nimi: Muotitalo Petriina Oy
Osoite: Topeeka 34, 61800 Kauhajoki
Puhelinnumero: 062314777
Sähköpostiosoite: petriina@co.inet.fi
Kotisivut: www.petriina.fi

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 1, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...
2 arvostelua

  Reino L

  Saavuin Kauhajoelle perjantaina illalla. Purkaessani matkatavarani hotellihuoneeseen huomasin n. vartin yli 22. Pukulaukkuani en löytynyt, vaan se roikkui naulakossa kodinhoitohuoneessa kotonani. Koko juhla-asuni oli sen sisällä kaikkine osineen.
  Google auttoi. Löysin Petriinan sivut ja mobile numeron. Rohkenin soittaa illalla puoli 23.
  Puheluun vastattiin ja pahoittelin myöhäistä ajankohtaa, kerroin asiani ja että tarvitsisin uuden asukokonaisuuden huomenna klo 10:30 mennessä juhlapaikalla . Kysyin onnistuisiko se. Vastaus oli :” Auttaisiko asiaa, jos tulisin kauppaan jo 9 aamulla ?” Olin hetken hiljaa ja totesin että aivan varmasti. Menin kaupan ulko-ovelle 5 yli 9 ja minulle avattiin ovi toivottaen tervetulleeksi käsidesiä pyöritellen käsissään. Sitten alkoi todellisen ammattilaisen selkeä, looginen ja ripeä tarpeiden kasaus ja vaatteiden läpikäynti. Alkoi vaihtoehtojen kokeilu ja kaikissa vaatteissa ensimmäinen ehdotettu vaihtoehto oli aina juuri oikea ja istui minun muotooni juuri hyvin. Niin puvun takki, housut, paita , kravatti ja liina. Paidan pakkaustaiteiden silitys teki palvelusta täydellisen. Omistajan ammatillisen kokemuksen tuoma silmä ja varmuus teki kaiken helpoksi ja nopeaksi . Kello oli 9:28.
  Olin erittäin huojentunut . Hän näki tyytyväisen katseeni ja hän oli myös tyytyväinen hymyn kera erittäin onnistuneesta palvelusta. KAUNIS KIITOS ! Hän otti murheeni omakseen ja asian hoitaakseen. Teki sen tyylillä, ammattimaisesti ja positiivisella palvelulla, keskustellen . Upeaa ! Hän pelasti juhlatilaisuuteni. Saavuin kotiini su-illalla myöhään ja katsoin naulakossa olevaa pukulaukkuani . Unohduksen antoi minulle juhlatilaisuuden lisäksi hyvin mieluisan kokemuksen. Kiitos !

  Nimetön

  Kiitos, oli ilo palvella. Terveisin kauppias 😊

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista